Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 - 11:09

Facebook     Twitter     YouTube     RSS

Τυρός Αρκαδίας - Nέα & Ειδήσεις από τον Τυρό και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


Το έργο του Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού στα εμβληματικά έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ 2007-2013

Το συνολικό έργο του Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού κατατάχθηκε στη καλύτερη 7άδα των εμβληματικών έργων που χρηματοδοτήθηκαν από το κοινοτικό πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ κατά την προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-2013.

Το «λεύκωμα-απολογισμός του ΕΠΠΕΡΑΑ 2007-2013» αποτελεί μια σύνοψη βέλτιστων πρακτικών και λύσεων καθώς και μεθοδολογιών και τεχνολογιών που εφαρμόστηκαν σε δράσεις και παρεμβάσεις στην αυτοδιοίκηση, στην κεντρική διοίκηση και στο ευρύτερο δημόσιο τομέα.

 

Προκειμένου να γίνουν γνωστά τα παραπάνω έργα στο ευρύ κοινό, παρήχθη ένα ντοκιμαντέρ με τα εμβληματικά έργα που χρηματοδότησε το Πρόγραμμα, στο πλαίσιο της δημοσιότητας του ΕΠΠΕΡΑΑ 2007 – 2013, τα οποία έχουν μεγάλο αντίκτυπο από άποψη λειτουργικότητας και ωφελιμότητας στις τοπικές κοινωνίες αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Παρεμβάσεις και έργα υποδομής για την προστασία του περιβάλλοντος με το μέγιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και την αναπτυξιακή διάσταση που απαιτεί η αειφορία.

 

Το έργο του Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού έχει κεντρική θέση στο λεύκωμα-απολογισμό του ΕΠΠΕΡΑΑ που έχει ήδη εκδοθεί και κυκλοφορεί, με πρωτότυπα πλάνα από την προστατευόμενη περιοχή όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού.

 

Τα υπόλοιπα έξι (6) είναι τα: η Περιβαλλοντική Αποκατάσταση των Μεταλλείων Αμιάντου Βορείου Ελλάδος (ΜΑΒΕ), η Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας, η αποκατάσταση ΧΑΔΑ στην Ηγουμενίτσα, ο ΧΥΤΑ στα Ιωάννινα, η ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, ο Βιολογικός Καθαρισμός Ηρακλείου Κρήτης.

 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ταινία ντοκιμαντέρ για τα εμβληματικά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ε.Π. Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013 

 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

 


Τελευταίες Αναρτήσεις

 

SYMMETOXH TRIATHLO 

 

apagio tampela

 

 

 

 

ahoranamou

 

 

 

 

 


petra club

ts

 

 

 apelontiritas

 

 

ΔΗΩ1

 

 banner good 70 x 400

 

 

 KARN

 

kakoyri lena

 

Επισκέψεις

Συνεργάτες

marneris   

Τα του Δήμου

 

 diavgeia      notiakynouria