Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - 16:43

Facebook     Twitter     YouTube     RSS

Τυρός Αρκαδίας - Nέα & Ειδήσεις από τον Τυρό και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


Τουρνουά Γυναικείου Beach Volley στον Τυρό Αρκαδίας

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στον Τυρό ΑΡΚΑΔΙΑΣ (στην παραλία Τηγάνι) το 1ο τουρνουά Beach volley που διοργάνωσε η Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ.

Προσκεκλημένη η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Εθνικού Πειραιά, όπως και η νεοσύστατη ομάδα βόλλευ κοριτσιών του Α.Σ Λεωνιδίου.

 

Οι προπονητές των ομάδων Παπανικολάου Μιχάλης από τον Εθνικό και Νενεκούμης Γιάννης του Α.Σ.Λεωνιδίου το Σάββατο το απόγευμα έφτιαξαν μικτές ομάδες και κατά γενική ομολογία πρόσφεραν όμορφα παιχνίδια στους αρκετούς θεατές που τα παρακολούθησαν.

 

Την Κυριακή τα κορίτσια του Εθνικού έδωσαν αγώνες μεταξύ τους, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών έως τον τελικό.

 

Μετά το τέλος των παιχνιδιών απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλες τις αθλήτριες και αναμνηστικά κύπελλα.

 

Σε δηλώσεις τους οι προπονητές στο τέλος του τουρνουά ανέφεραν οτι το μεγάλο όφελος από την συμμετοχή τους ήταν οτι τα κορίτσια έπαιξαν, διασκέδασαν, γνωρίστηκαν μεταξύ τους ανανεώνοντας  το ραντεβού μας για τον Ιούλιο του 2020.

 

Στα πλαίσια της φιλοξενίας, η Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ έδωσε στα κορίτσια του Εθνικού από μια αναμνηστική μπλούζα του τουρνουά και στον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του τμήματος βόλλεϋ του Εθνικού Πειραιά κ.Κουτούβαλη Σπύρο, απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στον αθλητισμό (παίκτης πόλο του Εθνικού Πειραιά για πολλά χρόνια), μιας και είναι ο άνθρωπος που εδώ και τρία χρόνια ίδρυσε το τμήμα βόλλεϋ το οποίο πετάει από επιτυχία σε επιτυχία.

 

Για την ομάδα του Εθνικού Πειραιά αγωνίστηκαν οι παρακάτω παίκτριες:

 

ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΕΚΤΗ, ΜΗΛΙΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΑΣΣΑΛΟΥ ΕΥΑ, ΚΑΣΤΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΟΥΠΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΛΙΑΝΑ, ΜΑΝΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΠΟΥΤΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΚΑΓΙΑΛΗ ΕΛΕΝΑ και ΑΣΛΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

Κόουτς:ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

Για την ομάδα του Α.Σ Λεωνιδίου αγωνίστηκαν:

 

ΛΙΖΑ ΣΤΕΛΛΑ,ΝΤΟΜΑΖΕΤΙ ΡΟΒΕΝΑ, ΣΑΡΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΤΙΝΑ, ΒΕΡΒΕΣΟΥ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ, ΣΠΕΝΤΖΑΙ ΜΕΛΙΝΑ, ΛΑΛΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, ΠΟΡΦΥΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΛΑΤΣΗ ΝΙΚΗ, ΡΕΝΤΟΥΛΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, ΡΕΝΤΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΒΛΑΜΗ ΤΟΝΙΑ. Κόουτς: ΝΕΝΕΚΟΥΜΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

Η Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ ευχαριστεί τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, την ΔΗΚΕΝΚ, τον αντιδήμαρχο Τυρού Σωτηρόπουλο Μιχάλη, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΝ Θοδωρή Ευσταθίου και τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Λυσίκατο για την ανακατασκευή του γηπέδου στην παραλία του Τηγανιού και την διαρκή βοήθεια τους σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε. 

 

Τέλος να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου που στέκεται στο πλευρό μας αρωγός σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις μας.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Newsletter!

Τελευταίες Αναρτήσεις

 

apagio tampela

 

 

 e6647afa89a421b365fca0db25df5d88 XL

 

 

 

ahoranamou

 

 

 

 

 


petra club

ts

 

 

 apelontiritas

 

 

ΔΗΩ1

 

 banner good 70 x 400

 

 

 KARN

 

kakoyri lena

 

Επισκέψεις

Συνεργάτες

  22908541 2157345384290874 1295115643 o       

marneris

Τα του Δήμου

 

 diavgeia      notiakynouria