Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 - 11:09

Facebook     Twitter     YouTube     RSS

Τυρός Αρκαδίας - Nέα & Ειδήσεις από τον Τυρό και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δήμαρχου Νότιας Κυνουρίας.

Αγαπητοί δημότες και συμπατριώτες, φίλοι και φίλες του Δήμου μας,

Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες και απογοητεύσεις. Μια χρονιά που μας στεναχώρησε και μας δοκίμασε πολλές φορές αλλά μας προσέφερε εμπειρίες και γνώσεις.

Οι πολιτικές και οικονομικές προκλήσεις της εποχής είναι τόσες ώστε απαιτείται μια νέα πολιτιστική και πολιτική συνείδηση, ενεργοποίηση της κοινωνίας και νέος τρόπος σκέψης.

 

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, μαζί θα αναζητήσουμε την ελπίδα, ως αντίδοτο στην κρίση. Θα επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας, για να προχωρήσουμε μπροστά. Θα ξαναβρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας και θα αντιστρέψουμε καθετί αρνητικό, όχι μόνον για εμάς τους ίδιους, αλλά και για τον διπλανό μας.

 

Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, στους εαυτούς μας αλλά και στις γενιές που θα έρθουν, να συνεχίζουμε να προσπαθούμε , να προοδεύουμε και να δημιουργούμε.

 

Οι σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, τα αληθινά και ρεαλιστικά λόγια, το πνεύμα ομαδικότητας και η αλληλεγγύη είναι από τα βασικότερα στοιχεία για αυτήν την υγιή κοινωνία που μοχθούμε να δημιουργήσουμε. Μια υγιής κοινωνία με στόχο την πρόοδο, την ευημερία και κυρίως την εσωτερική γαλήνη στη ψυχή του κάθε ανθρώπου.

 

Ας αφήσουμε τις όμορφες μελωδίες και τα γλυκά χαμόγελα των παιδιών αυτές τις άγιες μέρες να φωλιάσουν στην καρδιά μας για όλο το χρόνο, προσφέροντάς μας αγαλλίαση και αισιοδοξία.

 

Το 2017, ας ευχηθούμε όλοι μας, να μας βρει με υγεία και με δύναμη να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές δυσκολίες.

Το παρελθόν ας μας διδάξει ώστε να μην επαναλάβουμε σοβαρά λάθη ή αστοχίες. Με σοβαρότητα, επιμονή, δουλειά και με σταθερά βήματα, τα αποτελέσματα θα φανούν και όλοι μας θα έχουμε προχωρήσει κάποια βήματα μπροστά.

 

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους κάθε προσωπική , επαγγελματική και οικογενειακή επιτυχία, με υγεία και δύναμη. Τα όνειρά μας να μην σταματούν και οι ελπίδες να μη χάνονται.

 

Χρόνια πολλά, Χρόνια καλά με ευτυχία και πολλά χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους!

 

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ν. ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

 


Τελευταίες Αναρτήσεις

 

SYMMETOXH TRIATHLO 

 

apagio tampela

 

 

 

 

ahoranamou

 

 

 

 

 


petra club

ts

 

 

 apelontiritas

 

 

ΔΗΩ1

 

 banner good 70 x 400

 

 

 KARN

 

kakoyri lena

 

Επισκέψεις

Συνεργάτες

marneris   

Τα του Δήμου

 

 diavgeia      notiakynouria