Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 08:11

Facebook     Twitter     YouTube     RSS

Τυρός Αρκαδίας - Nέα & Ειδήσεις από τον Τυρό και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νότιας Κυνουρίας | Παραιτήθηκε ο Η. Μάνος, νέος Πρόεδρος ο Θ. Ευσταθίου

Κατά πλειοψηφία αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας και αποδέχτηκε την αίτηση του κ. Μάνου Ηλία του Ευαγγέλου, για παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και του τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας (ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ).


Με την ίδια απόφαση, το Δ.Σ. αντικαθιστά τον κ. Μάνο Ηλία του Ευαγγέλου από τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ανωτέρω Νομικού Προσώπου και ορίζει ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας (ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ), το μέχρι πρότινος αναπληρωματικό μέλος κ. Ευσταθίου Θεόδωρο,
Δημοτικό Σύμβουλο.


Στην θέση του αναπληρωματικού συμβούλου που κατείχε ο κ. Ευσταθίου Θεόδωρος, ορίζεται ο Καρδάσης Δημήτριος, Δημοτικός Σύμβουλος.


Επίσης, αποδέχεται αίτηση του κ. Μανούσου Κωνσταντίνου του Μιχαήλ, για παραίτησή του από τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας (ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ) και αντικαθιστά τον κ. Μανούσο από αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ανωτέρω Νομικού Προσώπου και ορίζει ως αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας (ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ), τον κ. Σαπουνάκη Κωνσταντίνο του Παναγιώτη.

 

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣΚατόπιν των ανωτέρω ανασυγκροτείται το Δ.Σ. του ΝΠΙΔ Δημοτική Κοινωφελής
Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας (ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ) ως εξής:


Α) Τον Δημοτικό Σύμβουλο, Ευσταθίου Θεόδωρο με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Πήλιουρα Ηλία (πλειοψηφίας)


Β) Τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Τρούμπα Δημήτριο με αναπληρωτή του, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Ρεντούλη Κωνσταντίνο (πλειοψηφίας).


Γ) Την Δημοτική Σύμβουλο, κα. Παπαβασιλείου Μαρία με αναπληρωτή της, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Καρδάση Δημήτριο (πλειοψηφίας).


Δ) Τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Αθανασόπουλο Δημήτριο με αναπληρωτή του, τον Δημοτικό Σύμβουλο Δανεσή Θεόδωρο (της μειοψηφίας)


Ε) Tην κα Τσινιάρη Ελένη με αναπληρώτρια της, την κα Τίρκου Ελένη εκπρόσωπο του Μορφωτικού συλλόγου Λεωνιδίου.


ΣΤ) Τον κ. Ντουζένη Χριστόφορο του Κωνσταντίνου με αναπληρωτή του, τον κ. Σαπουνάκη Κωνσταντίνο του Παναγιώτη που είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, που έχει πείρα ή γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησης.


Ζ) Την κα Σαρρή Σοφία του Διαμαντή με αναπληρωτή της, την κα. Ραλλή Κοζαρίδου του Στογιάννη που είναι δημότης ή κάτοικος του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, που έχει πείρα ή γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησης.

 

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας (ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ)» ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου.


Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ορίζεται ο κ. Ευσταθίου Θεόδωρος. 


Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου ορίζεται ο κ. Τρούμπας Δημήτριος.


Τον Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αναπληρώνει ο αντιπρόεδρος.


Η Κοινωφελής Επιχείρηση εκπροσωπείται στα δικαστήρια και σε κάθε δημόσια αρχή από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και όταν αυτός κωλύεται ή απουσιάζει από τον αντιπρόεδρο.


Παρών δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χείλαρης Νικόλαος.

 

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΝΟΥ«Παρακαλώ όπως γίνει δεκτή η παρούσα υποβολή παραίτησής μου από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας, αλλά και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για λόγους προσωπικούς».

Και του Μανούσου Κωνσταντίνου, την ίδια ημερομηνία, 10/11ου του ’17: «Παρακαλώ όπως γίνει δεκτή η παρούσα υποβολή παραίτησής μου»

 

Πηγή: Καλημέρα Αρκαδία

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

 


Τελευταίες Αναρτήσεις

 

apagio tampela

 

 

 

 

ahoranamou

 

 

 

 

 


petra club

ts

 

 

 apelontiritas

 

 

ΔΗΩ1

 

 banner good 70 x 400

 

 

 KARN

 

kakoyri lena

 

Επισκέψεις

Συνεργάτες

  22908541 2157345384290874 1295115643 o      

marneris

Τα του Δήμου

 

 diavgeia      notiakynouria