Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 - 07:54

Facebook     Twitter     YouTube     RSS

Τυρός Αρκαδίας - Nέα & Ειδήσεις από τον Τυρό και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


Με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα συναντήθηκε η Υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα συναντήθηκε σήμερα η Υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη στο πλαίσιο της περιοδείας της.

Ο κ. Γιαννακούρας είπε για την κ. Τατούλη και για την υποψηφιότητά της ότι είναι «μία νέα ωραία γυναίκα που γεννήθηκε, ζει και αγαπά την Αρκαδία. Είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο μήνυμα νέοι άνθρωποι να ασχολούνται με την πολιτική. Την Εύη Τατούλη δεν τη γνώρισα σήμερα, αλλά τα τελευταία χρόνια που συνεργαστήκαμε, γνώρισα την αξία και το ταμπεραμέντο της.

 

Και όπως είπε ο Περικλής, όποιος δεν ασχολείται με την πολιτική και τα κοινά, δεν είναι αδιάφορος, αλλά άχρηστος (Τόν μηδέν τούτων μετέχοντα οὐκ ἀπράγμονα ἀλλ' ἀχρεῖον νομίζομεν). Μπορεί να έχουμε διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και η μία έδρα θέλω να είναι στο ΠΑΣΟΚ, αλλά υπάρχουν και άλλες δύο έδρες, τη μία εκ των δύο, εύχομαι να την πάρει η Εύη».

Η κ. Τατούλη είπε από την πλευρά της ότι «χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ  με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας. Έχουμε συνεργαστεί τα προηγούμενα χρόνια. Το ενδιαφέρον μου για την Αρκαδία είναι αμείωτο τα 20 τελευταία χρόνια και όχι μόνο τώρα και σκοπός μου είναι να ανταποδώσω την αγάπη, που έχουν δώσει διαχρονικά οι συμπατριώτες μου στην οικογένειά μου. Θέλω η Αρκαδία να έχει ισχυρή πολιτική εκπροσώπηση στην επόμενη Βουλή ανεξάρτητα από την κυβέρνηση. Στόχος μου είναι να συγκροτηθεί διακομματική ομάδα ώστε να δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Προσθήκη σχολίου

Newsletter!

Τελευταίες Αναρτήσεις

 

apagio tampela

 

 

 e6647afa89a421b365fca0db25df5d88 XL

 

 

 

ahoranamou

 

 

 

 

 


petra club

ts

 

 

 apelontiritas

 

 

ΔΗΩ1

 

 banner good 70 x 400

 

 

 KARN

 

kakoyri lena

 

Επισκέψεις

Συνεργάτες

  22908541 2157345384290874 1295115643 o       

marneris

Τα του Δήμου

 

 diavgeia      notiakynouria