Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 - 07:54

Facebook     Twitter     YouTube     RSS

Τυρός Αρκαδίας - Nέα & Ειδήσεις από τον Τυρό και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


Μεγαλειώδης Συγκέντρωση Κώστα Βλάση στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Τρίπολη πραγματοποίησε την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου ο Κώστας Βλάσης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Αρκαδία. Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που αποδείχθηκε μικρή για τους φίλους του υποψήφιου, ο Κώστας Βλάσης επικοινώνησε, δημόσια, με τους πολίτες της Αρκαδίας.

Οι Αρκάδες φώναξαν μαζικά ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ, ανανέωση, αξιοκρατία. Νέο πρόσωπο, νέο ήθος, ελπίδα και βεβαιότητα βλέπει στον Κώστα Βλάση ο λαός της Αρκαδίας και του λέει:  ΠΡΟΧΩΡΑ – είμαστε μαζί σου.

Ακολουθεί απόσπασμα από τον Κώστα Βλάση.

«..Γιατί, όπως λέει ο Καζαντζάκης, «εμείς πολεμούμε γιατί έτσι μας αρέσει, τραγουδούμε κι ας μην υπάρχει αυτί να μας ακούσει. Δουλεύουμε, κι ας μην υπάρχει αφέντης, σα βραδιάσει, να μας πλερώσει το μεροκάματό μας. Δεν ξενοδουλεύουμε - εμείς είμαστε οι αφέντες, το αμπέλι τούτο της Γης είναι δικό μας, σάρκα μας και αίμα μας». Η αποψινή σύναξη δείχνει και αποδείχνει ότι οι Αρκάδες, οι δημοκράτες και Νεοδημοκράτες πολεμάμε ενάντια σε κάθε αντιξοότητα, σε κάθε φανερό ή κρυφό εμπόδιο…

…αυτοδημιούργητος, παιδί μιας συνηθισμένης, μιας απλής οικογένειας, οικογενειάρχης τώρα. Τα όποια βήματά μου στη ζωή, στην επιστήμη, στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, προπαντός στην Πολιτική, τα έκανα και τα κάνω μόνος μου. Ούτε κομματικοί σωλήνες ούτε οικογενειακές προίκες ούτε πολιτικές κληρονομιές, διασυνδέσεις και μεγάλα κανάλια και άλλα κανάλια στη διάθεσή μου… Μόνος, απευθύνθηκα το 2012 στους συμπατριώτες μου Αρκάδες, τους μίλησα και μου μίλησαν (όσο προλάβαμε, τότε), εκτέθηκα και αφέθηκα στη δίκαιη κρίση τους. Ούτε έταξα ούτε μπορούσα να τάξω – μακριά από μένα οι παλαιοκομματικές τακτικές που σήμερα επανεμφανίζονται στην Αρκαδία με ταξίματα και φοβέρες. Ούτε χτύπησα πλάτες ούτε κολάκευσα συμπολίτες μου…

…Τα δημόσια καθήκοντα, το ΧΡΕΟΣ προς την πατρίδα, προς την κοινωνία, προς τους πολίτες, που θέλουν ΤΙΜΙΟΥΣ τους πολιτικούς και ΔΙΚΑΙΟΥΣ και ΗΘΙΚΟΥΣ τους εκπροσώπους τους, το ΚΑΘΗΚΟΝ και το ΧΡΕΟΣ θα είναι τα κριτήρια κάθε πράξης μου… Μαζί με την ΑΛΗΘΕΙΑ…

Με αυτή τη δέσμευση, με τέτοια μόνο δέσμευση, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να αγωνιστούμε μαζί για τη νίκη, να πάμε μαζί προς τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, προς τη νίκη της Αρκαδίας και της Ελλάδας».

Τον Κώστα Βλάση προσφώνησε ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Πανεπιστημίων  κ. Ευσταθόπουλος και ο γραμματέας πανεπιστημιακών της Νέας Δημοκρατίας κ. Σιάσος.

Μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε και τους :

κ. Γ. Σμυρνιώτης τέως Δήμαρχος Τρίπολης , κ. Μ. Σκαντζός τέως Δήμαρχος Άστρους, κ. Γ. Φουσέκης τέως Δήμαρχος Μεγαλόπολης, ο Πρόεδρος Ν.Ο.Δ.Ε. Αρκαδίας κ. Τ. Κατσίμπος, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ κ. Μπουζιάνης, ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλης, ο κ. Δ. Κωστόγιαννης, και ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Β. Γεωργίου καθώς και πλήθος καθηγητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Προσθήκη σχολίου

Newsletter!

Τελευταίες Αναρτήσεις

 

apagio tampela

 

 

 e6647afa89a421b365fca0db25df5d88 XL

 

 

 

ahoranamou

 

 

 

 

 


petra club

ts

 

 

 apelontiritas

 

 

ΔΗΩ1

 

 banner good 70 x 400

 

 

 KARN

 

kakoyri lena

 

Επισκέψεις

Συνεργάτες

  22908541 2157345384290874 1295115643 o       

marneris

Τα του Δήμου

 

 diavgeia      notiakynouria