Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 - 07:54

Facebook     Twitter     YouTube     RSS

Τυρός Αρκαδίας - Nέα & Ειδήσεις από τον Τυρό και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


Ευχαριστήριο του Δήμαρχου Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπου Λυσίκατου.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, η Νότια Κυνουρία εμπιστεύθηκε για ακόμη μία φορά εμένα και τον συνδυασμό "Όραμα-Γνώση-Πρόοδος" να συνεχίσουμε το έργο μας. 

Η εκτίμηση στην δουλειά μας αυτά τα τελευταία 5 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου μας, ο ζήλος και η δημιουργικότητα αυτής της ομάδας εργασίας και η εμπιστοσύνη σε αυτήν, φάνηκε ξεκάθαρα με το εκλογικό αποτέλεσμα και την επανεκλογή μας από την πρώτη κιόλας Κυριακή!

 

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο.

 

Η Νότια Κυνουρία έχει αλλάξει αλλά ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς. Η δημοτική μας ομάδα θα συνεχίσει με την ίδια θέρμη για να πετύχει τους στόχους της. Με σταθερά βήματα προόδου , όλοι μαζί δουλεύουμε για τον τόπο μας , την Νότια Κυνουρία.

 

Θα ήθελα, ως επικεφαλής του συνδυασμού, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους σε όλο το Δήμο μας, που μας πίστεψαν,  μας στήριξαν και εκτίμησαν την δουλειά μας.

 

Ευχαριστώ θερμά όσους μας εμπιστεύθηκαν ξανά, όσους μας τίμησαν με τη ψήφο τους, όσους έλεγαν τα καλύτερα λόγια για εμάς εκτιμώντας το έργο μας και ήταν πραγματικοί φίλοι μας, όσους βοήθησαν στην οργάνωση του προεκλογικού μας αγώνα (δημιουργία - λειτουργία εκλογικού γραφείου, τομέας επικοινωνίας κ.ά )

 

Η εμπιστοσύνη σας ήταν για εμάς πολύτιμη.

 

Ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και στην σύζυγό μου Ελένη, για την στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα.

 

Όλοι μαζί τώρα, με συνεργασία και αλληλεγγύη, θα δουλέψουμε για να πάμε την Νότια Κυνουρία ακόμα πιο μπροστά…. ακόμα πιο ψηλά!

 

                                         

   Σας ευχαριστώ και σας θέλω όλους δίπλα μου.

 

 

Με τιμή

 

Χαράλαμπος Ν. Λυσίκατος

 

Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Newsletter!

Τελευταίες Αναρτήσεις

 

apagio tampela

 

 

 e6647afa89a421b365fca0db25df5d88 XL

 

 

 

ahoranamou

 

 

 

 

 


petra club

ts

 

 

 apelontiritas

 

 

ΔΗΩ1

 

 banner good 70 x 400

 

 

 KARN

 

kakoyri lena

 

Επισκέψεις

Συνεργάτες

  22908541 2157345384290874 1295115643 o       

marneris

Τα του Δήμου

 

 diavgeia      notiakynouria