Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 - 10:38

Facebook     Twitter     YouTube     RSS

Τυρός Αρκαδίας - Nέα & Ειδήσεις από τον Τυρό και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


Συμμετοχή στο "1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Οινικό τουρισμό", το οποίο έγινε στη Σαντορίνη 14-16 Οκτώβρη 2016, είχε το Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων.

Συμμετοχή στο "1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Οινικό τουρισμό", το οποίο έγινε στη Σαντορίνη 14-16 Οκτώβρη 2016, είχε το Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων.

Το συνέδριο είχε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς παρουσιάστηκαν και καταγράφηκαν ανάγκες, προτάσεις και καλές πρακτικές από τον χώρο του οινικού τουρισμού και της προώθησης των σχετικών δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα μάλιστα ως κομμάτι μιας ευρύτερης προσέγγισης που εντάσσει το κρασί στη γαστρονομία ως αναπόσπαστο μέρος της.


Το Δίκτυο συμμετείχε στο συνέδριο με μια poster presentation, με παρεμβάσεις των εκπροσώπων του (Σωτήρης Μπόλης, Project manager και Ηρώ Τσιμπρή, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής) κατά τη διάρκεια της συζήτησης καθώς και με συζητήσεις στο περιθώριο του συνεδρίου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου, τον Δήμαρχο Σαντορίνης Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο, εκπροσώπους δήμων και φορέων που έδειξαν ενδιαφέρον για το Δίκτυο και ανθρώπους του κρασιού, της γαστρονομίας και του τουρισμού.


Το Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπ.Α.Α.Τ., θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το κρασί και τη συνεισφορά του στον ελληνικό γαστρονομικό πολιτισμό και έχει εντάξει πολλές σχετικές δράσεις στο σχέδιό του.

 

Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων

Web site: www.FinestGreekTastes.com

Facebook page, Youtube channel: Finest Greek Tastes

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ελληνική γαστρονομία. Παραδοσιακά σύγχρονη.

 

  

 

Προσθήκη σχολίου

Newsletter!

Τελευταίες Αναρτήσεις

 

apagio tampela

 

 

 e6647afa89a421b365fca0db25df5d88 XL

 

 

 

ahoranamou

 

 

 

 

 


petra club

ts

 

 

 apelontiritas

 

 

ΔΗΩ1

 

 banner good 70 x 400

 

 

 KARN

 

kakoyri lena

 

Επισκέψεις

Συνεργάτες

  22908541 2157345384290874 1295115643 o       

marneris

Τα του Δήμου

 

 diavgeia      notiakynouria