Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 07:56

Facebook     Twitter     YouTube     RSS

Τυρός Αρκαδίας - Nέα & Ειδήσεις από τον Τυρό και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


Στον Τυρό βρέθηκε σήμερα η εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» της ΕΡΑ Τρίπολης

Στην πανέμορφη και τουριστικά ανερχόμενη Νότια Κυνουρία και συγκεκριμένα στον , παραλιακό, Τυρό, βρέθηκε σήμερα το πρωί η ΕΡΑ Τρίπολης.

Στο πλαίσιο της εκπομπής «Ανοιχτή Γραμμή» τα μικρόφωνα του σταθμού φιλοξένησαν ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που μίλησαν για την τουριστική κίνηση στην περιοχή, για καινοτόμες δραστηριότητες, για εναλλακτικές μορφές τουρισμού, για την πολιτιστική δραστηριότητα καθώς και για τις , ποικίλες, δράσεις που αφορούν την τσακώνικη διάλεκτο .

 

Μας μίλησαν ο Γραμματέας του Συλλόγου Επαγγελματιών κ. Ηλίας Σαπουνάκης, ο εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας « Α χωρα νάμου» ( ο τόπος μου, στα τσακώνικα) Γιώργος Αλεξάνδρου , η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Τυρού Αγγελική Τράκα και ο Πάνος Μαρνέρης από την « Τσακωνοπαρέα». ( φωτο)

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται όπως η θεατρική παράσταση στα τσακώνικα, το φεσρτιβάλ «Παρα-Τυρό» το « Τυρός Τρίαθλο» ( 22 Σεπτεμβρίου) , η αναβίωση του Τσακώνικου γάμου ( 23 -24 Αυγούστου) και πολλά άλλα.

 

( Ευχαριστίες στον κ. Νικήτα Εγγλέζο για την φιλοξενία της εκπομπής στο καφέ « Πέτρα» αλλά και στον κ. Δημ. Λαλουδάκη για τη συνεργασία που είχαμε)

 

Και την άλλη Παρασκευή θα είμαστε κάπου αλλού ( περισσότερα από Δευτέρα)

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Newsletter!

Τελευταίες Αναρτήσεις

 

apagio tampela

 

 

 e6647afa89a421b365fca0db25df5d88 XL

 

 

 

ahoranamou

 

 

 

 

 


petra club

ts

 

 

 apelontiritas

 

 

ΔΗΩ1

 

 banner good 70 x 400

 

 

 KARN

 

kakoyri lena

 

Επισκέψεις

Συνεργάτες

  22908541 2157345384290874 1295115643 o       

marneris

Τα του Δήμου

 

 diavgeia      notiakynouria