Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας την Παρασκευή 5 Απριλίου (8η & 9η συνεδρίαση)



Με την παρούσα, προσκαλείσθε να συμμετέχετε στην 8/2024 ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας, η οποία θα γίνει, δια ζώσης, στο πρώην δημοτικό κατάστημα στο Λεωνίδιο (αίθουσα Βιβλιοθήκης) την Παρασκευή 5-4-2024 και ώρα 19:00, με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης το εξής:

Θέμα: Περί της ψήφισης του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας έτους 2024. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Σοφοκλής Π. Γιαννούσης 

Με την παρούσα, προσκαλείσθε να συμμετέχετε στην 9/2024 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας, η οποία θα γίνει, δια ζώσης, στο πρώην δημοτικό κατάστημα στο Λεωνίδιο (αίθουσα Βιβλιοθήκης) την Παρασκευή 5-4-2024 και ώρα 20:00, με θέματα της ημερήσιας διάταξης τα εξής

Θέμα 1: Περί έγκρισης Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Δήμου Νότιας Κυνουρίας έτους 2024. (Εισηγήτρια: Τσούκα Σιμόνα – Μαρία)

Θέμα 2: Περί της (Α΄) κατανομής έτους 2024 κρατικής επιχορήγησης στις σχολικές επιτροπές για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. (Εισηγήτρια: Κεμερλή Ειρήνη)

Θέμα 3: Περί της συγκρότησης έως το τέλος της τρέχουσας Δημοτικής περιόδου, τριμελούς γνωμοδοτικής επιτροπής ελέγχου και αξιολόγησης αιτήσεων κατά τα διαλαμβανόμενα στο άρθρο 12 της κανονιστικής απόφασης 16/2023 (ΑΔΑ: 99Β8ΩΚΝ-ΠΦΨ) του Δημοτικού Συμβουλίου για την εμποροπανήγυρη Δήμου Νότιας Κυνουρίας Δ.Κ. Λεωνιδίου. (Εισηγητής: Στόης Παναγιώτης)

Θέμα 4: Περί επικύρωσης πράξης της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τσιταλίων για την υποβολή δήλωσης ιδιοκτησίας δημοτικού ακινήτου. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Σοφοκλής Π. Γιαννούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.